Tres detencions a Manlleu durant el novembre per delictes de desobediència

Un menor d'edat va acabar agredit un agent de la policia local i danyant el vehicle policial

Control conjunt de Mossos i Policia Local a Manlleu
Control conjunt de Mossos i Policia Local a Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
07 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:09h
Durant aquest novembre, la Policia Local de Manlleu ha fet tres detencions per delictes de desobediència. Tal com explica l'Ajuntament, el primer cas va ser el passat 13 de novembre, després de rebre un avís per un intent d'ocupació a un immoble i que saltés l'alarma. En desplaçar-s'hi una patrulla de policia local i una de Mossos van veure fugir dues persones per al balcó i en troben una de tercera a l'habitatge, que no vol marxar. Davant la negativa de l'home de marxar és detingut per desobediència pels dos cossos.

Una setmana després, el 22 de novembre, una patrulla va veure un vehicle circulant passada la mitjanit, saltant-se el toc de queda. Es va indicar que s'aturés, però el conductor va fugar-se. Finalment se'l va enxampar a la una de la matinada amb dues persones més al cotxe. Després de fer-li la prova d'alcoholèmia va donar positiu. A més, es va indiciar a l'acompanyant del conductor que anés cap a casa perquè no podia estar al carrer i en fa cas omís. Finalment se'l va acabar detenint per desobediència

Dos dies després, el 24 de novembre, una veïna informa que uns joves estan mirant l'interior dels vehicles i un d'aquests porta una clau anglesa. La patrulla es desplaça fins al lloc dels fets i els quatre joves marxen corrents. N'intercepten un, que és menor d'edat i que ja ha estat sancionat diverses vegades per saltar-se les mesures anticovid. Es mostra agressiu i es resisteix a la seva identificació i escorcoll. L'informen que serà denunciat per incomplir les restriccions i amenaça els agents. Fins i tot acaba agredint-ne un i causant danys al vehicle policial. Acaba detingut i denunciat per desobediència, amenaces, lesions i danys.

Arxivat a