Tati Furriols també es presenta a la segona ronda de les primàries de JxCat

El metge i activista fa el pas per "seguir el llegat" de l'expresident Quim Torra

Carles «Tati» Furriols.
Carles «Tati» Furriols. | Adrià Costa
Osona.com
04 de desembre del 2020
El metge i activista Carles "Tati" Furriols també es presenta a la segona ronda de les primàries de Junts per Catalunya (JxCat) per a les properes eleccions del 14 de febrer. El president de la Fundació Trueta, exregidor a l'Ajuntament de Vic -per ERC- i guardonat amb la Creu de Sant Jordi ha decidit fer aquest pas "per seguir el llegat" de l'expresident Quim Torra, que ha posat "per davant la vida i la lluita pacífica i no violenta per aconseguir la República Catalana". Així ho deia aquest dijous en una piulada:
 
El 75,8% dels associats de la formació van escollir Laura Borràs, que va derrotar de forma clara l'altre aspirant: Damià Calvet. Ara, després d'escollir la cap de llista, comença una segona ronda per escollir els llocs per a cada circumscripció.

Estan en joc els vuit primers llocs de la llista de Barcelona -entre els quals també es presenta l'alcaldessa Anna Erra-, els quatre primers de la de Girona, i els 3 primers de les de Lleida i Tarragona. La votació, en la qual també s'hi presenta Damià Calvet, Meritxell Budó o Ramon Tremosa, està prevista per als dies 15 i 16 de desembre.
Arxivat a