​Torelló instal·la deu dispensadors de bosses per recollir les caques de gos

S'han col·locat per tots els barris en aquells punts on s'havia detectat la necessitat

Un dels nous dispensadors de bosses de plàstic
Un dels nous dispensadors de bosses de plàstic | Aj. de Torelló
Osona.com
04 de desembre del 2020
L'Ajuntament de Torelló ha instal·lat deu dispensadors de bosses per a la recollida de caques de gos en diferents indrets de la població. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, "la presència d'excrements a l'espai públic és una font contínua de queixes i conflictes". 

Per això s'ha impulsat aquesta acció des del Projecte Treball als Barris en el marc de "Viu i conviu", a partir d’una campanya dels agents cívics, en la línia de detecció de comportaments incívics i de donar resposta a les demandes de la ciutadania.

Els dispensadors s'han col·locat al costat de papereres i s’han distribuït per tots barris, en aquells punts on s’havia detectat la necessitat com el cementiri/estació de tren, Camí, del canal (2), Pipican de la zona de la Cabanya, camp del Montserratí, plaça de la Vila, carrer Puigdassalit, Pavelló d’Esports, Mas les Vinyes i el Firal.

Els objectius de l’actuació, a banda de facilitar bosses de plàstic a les persones propietàries de gossos, són sensibilitzar i conscienciar la població i disminuir les caques de gossos a la via pública.
Arxivat a