Vic

Els contenidors de la plaça de la Pietat de Vic seran mòbils

A partir de la setmana vinent, només es podran llençar les escombraries de les 8 del vespre a les 5 del matí de l'endemà

per Osona.com , 4 de desembre de 2020 a les 12:55 |
La plaça i l'església de la Pietat de Vic | Josep M. Montaner
A partir de dimecres vinent, dia 9 de desembre, l’àrea de contenidors de la plaça de la Pietat de Vic serà mòbil. És a dir, els contenidors es deixaran en aquest punt cada dia a les 8 del vespre i es retiraran l’endemà a les 5 del matí. Hi haurà servei diari menys la nit de diumenge a dilluns, en què no es deixaran contenidors. 

Tal com explica l'Ajuntament de Vic, la reconversió d’aquesta àrea s’identificarà amb diversos elements, entre els quals hi haurà una placa que recordarà a la ciutadania les normes d’ús. Aquest canvi suposarà també la incorporació del servei de recollida de vidre un dia a la setmana, la nit de dilluns a dimarts. En cas de necessitat, es recorda que els veïns continuaran disposant de les àrees de contenidors fixes més properes.

 
Al llarg d’aquesta setmana l’Ajuntament n’ha informat personalment, porta a porta, a tots els domicilis afectats pel canvi. Ho seguiran fent a peu de carrer la setmana del camí.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació