Vic obre el recinte firal El Sucre a les entitats esportives

Des del 23 de novembre es pot utilitzar per a la pràctica esportiva atès que en instal·lacions cobertes l’aforament màxim és del 30% i amb cita prèvia

Entitats esportives al recinte firal d'El Sucre
Entitats esportives al recinte firal d'El Sucre | Aj. de Vic
Osona.com
03 de desembre del 2020
L'Ajuntament de Vic ha posat a disposició de les entitats esportives de la ciutat el recinte firal El Sucre per a la pràctica esportiva. Actualment les mesures per contenir la pandèmia estableixen un aforament màxim del 30% i amb cita prèvia, garantint la ventilació dels espais, en les instal·lacions cobertes. Per tant, amb aquesta mesura del passat 23 de novembre, les entitats de Vic han pogut mantenir l'oferta esportiva respectant les limitacions d'aforament.

L'espai del recinte firal El Sucre disposa d'un pavelló poliesportiu on es practica bàsquet (CB Vic i Femení Osona) i voleibol (Vic Volei Callís) i un pavelló habilitat per a la gimnàstica artística (Club Gimnàstic Vic i Club Gimnàstic Osona).

El pla d'obertura progressiva d’activitats per combatre la segona onada de la pandèmia –aprovat pel Procicat- permet l'obertura al públic de les instal·lacions i equipaments esportius amb limitacions per dur a terme la pràctica esportiva i els entrenaments. Les instal·lacions a l’aire lliure poden obrir amb un aforament màxim del 50% i control d’accés, mentre que en les instal·lacions cobertes, l’aforament màxim és del 30% i amb cita prèvia.

Arxivat a