VÍDEO La cambra d'Osona homenatja els empresaris de la comarca amb l'actor Lluís Soler

Enguany la delegació ha hagut de suspendre el Dia de la Cambra per la Covid-19

L'actor manlleuenc Lluís Soler al nou espot de la Cambra d'Osona
L'actor manlleuenc Lluís Soler al nou espot de la Cambra d'Osona | YouTube
Osona.com
02 de desembre del 2020

La delegació de la Cambra d'Osona ha llançat aquesta setmana un vídeo d'homenatge als empresaris i autònoms de la comarca protagonitzat per l'actor Lluís Soler. El vídeo vol apel·lar a l'optimisme malgrat les dificultats que està vivint el teixit empresarial i els habitants. En aquest sentit vol agrair "la lluita constant" i diària d'osonencs per tirar endavant els seus projectes, així com la força empresarial de la comarca i posar en valor el Km 0 i la cooperació.

Enguany la Cambra d'Osona va decidir suspendre el Dia de la Cambra per la Covid-19. Tot i això, s'ha considerat que malgrat la situació s'havia de retre homenatge d'alguna manera a la persistència i resiliència dels empresaris de la comarca.

L'espot acaba amb la participació del president de la Cambra d'Osona, Pere Antentas, i el president de la Cambra de Barcelona, Joan Canadell, qui afirmen que ara toca estar al costat dels empresaris per sumar i construir junts perquè darrere de les empreses hi ha persones que en aquests moments estan patint.

Precisament, fa un més que les cambres de Catalunya van llençar el projecte "Aixeca, Activa i Accelera el teu negoci" amb una dotació de més de 10 milions d'euros. La iniciativa té per objectiu ajudar empresaris i autònoms amb dificultats per superar els efectes provocats per la crisi de la Covid-19.