Vic ofereix continguts per un Mercat Medieval en línia i trasllada la Fira d'Artesans de Nadal al Passeig

A través d'una web els visitants podran veure les dades de contacte dels expositors habituals

Mercat Medieval de Vic, de l'any passat
Mercat Medieval de Vic, de l'any passat | Adrià Costa
Osona.com
01 de desembre del 2020
Actualitzat a les 12:09h
El Mercat Medieval de Vic, suspès per la pandèmia de la Covid, oferirà simbòlicament algun dels seus continguts en línia. Així, del 4 al 8 de desembre, coincidint amb les dates en les quals s'havia de celebrar la 25a edició, la web vicfires.cat oferirà un mapa interactiu amb les dades de contacte dels 350 expositors habituals del mercat. Al mateix portal es podran veure vídeos i recordar les edicions anteriors.

Paral·lelament, sí que es podrà visitar presencialment la Fira d'Artesans de Nadal, que es traslladarà a la rambla del Passeig de Vic per disposar de més espai i poder garantir les distàncies. Hi haurà 36 expositors, la meitat dels quals són de la comarca d'Osona i l'altra meitat, de la resta de Catalunya.

Els paradistes comercialitzen peces elaborades de forma artesanal i productes molt diversos com ara encens i espelmes, roba i complements, pintura artística, titelles, joieria, vidre, peces de fusta o cuir i ceràmica. També hi haurà un parell de parades de productes nadalencs. Es durà a terme els dies 5, 6,7,8 19, 20, 23 i 24 de desembre, i 2,3 i 4 de gener.

 
Arxivat a