Les botigues de Vic estaran obertes aquest diumenge

Es tracta d'un festiu d’obertura comercial

Una senyora amb mascareta a Vic
Una senyora amb mascareta a Vic | Adrià Costa
Osona.com
26 de novembre del 2020
Aquest diumenge 29 de novembre és un dels festius en què està autoritzada l’obertura comercial a Vic, amb motiu de l’inici de la campanya de Nadal, i els establiments podran oferir el seu horari habitual d'atenció a la clientela.

La campanya nadalenca d’enguany va tenir el seu tret de sortida divendres passat, 20 de novembre, amb l’encesa de la lluminària als carrers i places, i l’estrena de l’espot publicitari “A Vic, hi compraràs segur”. La voluntat d'aquesta campanya és convidar a comprar als comerços de proximitat de la ciutat amb tota la seguretat, aprofitant l’àmplia oferta i la qualitat dels seus productes.

La regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, recorda que l’Ajuntament finança el servei de repartiment a domicili “T’ho portem a casa!” en què el comerç de proximitat de la ciutat pot lliurar a domicili tant a Vic com a Osona. El repartiment va a càrrec de les empreses d’economia social Adfo i Areté.

Segons el calendari de festius amb obertura comercial autoritzada els comerços també podran obrir els dies 6, 8, 13, 20 i 27 de desembre d’aquest any.

Arxivat a