VÍDEO Manel Molera, escollit Osonenc de l'any

El cuiner del Torres Petit competia amb Pia Arumí i Dolors Solà

Manel Molera a El 9 TV
Manel Molera a El 9 TV | El 9 Nou
Osona.com
25 de novembre del 2020
 

El cuiner del desaparegut Torres Petit Manel Molera s'ha proclamat guanyador del premi Osonenc del 2019. Així ho han escollit els lectors d'El 9 Nou en el guardó que s'atorga anualment. El resultat es va donar a conèixer aquest dimarts per El 9 TV. Molera ha participat en diverses iniciatives solidàries, com la Vetllada de Cuina Solidària o implicació amb el menjador social El Tupí, així com l'impuls d'Osona Cuina.

A més de Molera, les altres dues finalistes han estat la jove gimnasta Pia Arumí i l'exdirectora del Centre de Normalització Lingüística d'Osona Dolors Solà.

D'altra banda, en aquesta edició s'han incorporat tres guardons més lliurats pel Consell Comarcal d'Osona, el Consell Esportiu d'Osona i la Cambra d'Osona. El Premi Promesa ha recaigut en el jove pianista Joan Espuny; el premi Èxits Internacionals d'Esportistes d'Osona s'ha concedit a la geneta de Sant Pere de Torelló, Paula Muntalà; i, finalment, el Premi Innovació i Talent s'ha atorgat a Sergio Ponsá, director del Centre tecnològic BETA de la UVic-UCC.