«El Foraster» bada per Perafita

Quim Masferrer retrata la commovedora història de superació de l'Anna i en Gabriel després de patir un accident en cavall

Quim Masferrer a Perafita
Quim Masferrer a Perafita | TV3
Carles Fiter
24 de novembre del 2020

Quim Masferrer, El Foraster de TV3, ha passat per Perafita en la nova temporada. Aquest dilluns es va poder veure per televisió la visita al petit municipi del Lluçanès, conegut sobretot per les seves coques. Tot i això, Masferrer té la capacitat de treure a la llum històries i anècdotes vitals i emocionants d'aquells a qui entrevista.

Més enllà de fer riure amb l'alcalde que tot ho fotografia; la veïna que no calla mai; o el veí que canta com un tenor; la història més commovedora la van protagonitzar en Gabriel -el ferrador- i l'Anna, i les seves filles Dana i Bruna. Un accident en cavall que els va canviar la vida.
 

El foraster també va aprofitar per badar per Perafita amb bicicleta i contemplar els paratges més bonics del Lluçanès.

Terra de coques i cavalls

Perafita és coneguda per les seves coques, però també és terra de cavalls. En aquest sentit, Masferrer va visitar el centre hípic d'alt rendiment d'en Robert; però també va donar a conèixer la faceta més internacional d'en Gabriel, ja que va a ferrar cavalls als estables reials de Jordània.

Pel que fa a les coques, el foraster va remarcar que les coques que eren "fetes i venudes amb molt d'amor" després de conèixer-ne la venedora Toñi. "No oblidaré mai la fortalesa i tendresa de Perafita", acabava Masferrer, remarcant que "les coques són boníssimes, però m'ha agradat molt més la seva gent".

Masferrer ja ha visitat altres municipis d'Osona com Viladrau, Rupit, Espinelves i Sant Bartomeu del Grau.
Arxivat a