Prats de Lluçanès

La construcció d'un camí educatiu guanya els primers pressupostos participatius de Prats de Lluçanès

Han participat en la votació un 12,2% de persones empadronades al municipi i de més de 16 anys

per Osona.com, 23 de novembre de 2020 a les 10:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La construcció del camí educatiu i zona de lleure a l'avinguda Pau Casals ha estat la proposta guanyadora dels primers pressupostos participatius de Prats de Lluçanès, que han tingut una participació del 12,2% (278 vots).

D'aquesta manera, els 10.000 euros de la partida dels pressupostos s'invertiran a millorar la zona de passeig i crear una zona de jocs educatius a l'àrea verda de l'avinguda de Rafael Casanova, entre el carrer Mossèn Isidre Castells i d'en Mateu Garreta, que uneix el centre urbà amb la zona esportiva i escolar.


Tal com explica l'ajuntament, aquest remodelat camí escolar, es concep com un espai de relació familiar i social que podrà utilitzar tothom i permetrà potenciar els beneficis de la natura en la salut i en el benestar de les persones amb una zona de pícnic, una zona lúdica que afavoreixi els aprenentatges significatius i permeti desenvolupar habilitats motrius, i una zona enjardinada i sorral.

D'altra banda, el segon projecte més valorat, amb 156 vots i només un de diferència respecte al projecte guanyador, ha estat sobre la il·luminació de passos de vianants. L'equip de govern es compromet a millorar progressivament la il·luminació dels passos de vianants de forma sostenible. En tercer lloc ha quedat la proposta per la creació d'un accés sense barreres per banyar-se a la piscina municipal, que ha comptat amb un total de 141 vots.

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació