Centelles impulsa una campanya de Nadal amb 20.000 euros en vals i premis

Gairebé 300 centellencs es podran beneficiar de la iniciativa impulsada per l'Ajuntament i la Unió de Comerciants

Durant la roda de premsa de presentació a Centelles
Durant la roda de premsa de presentació a Centelles | Toni Carrasco
Toni Carrasco
20 de novembre del 2020
Actualitzat a les 10:25h
En una iniciativa conjunta entre l'Ajuntament de Centelles i la Unió de Comerciants de Centelles (UCC), la campanya de Nadal d'enguany està protagonitzada pel repartiment de 20.000 euros en vals i premis per a consumir als més de 200 establiments comercials del poble. La campanya "Tens 20.000 motius per comprar a Centelles", que va començar el passat 15 de novembre, s'allargarà fins al 6 de gener.

L'objectiu de la iniciativa és potenciar el comerç del municipi "davant de l'amenaça que significa el comerç virtual", deia l'alcalde Josep Paré, en la roda de premsa de presentació, així com "dinamitzar les vendes en els establiments comercials i de serveis de tot el municipi".

Per poder participar només cal fer una primera compra o servei (no hi ha quantitat mínima) en qualsevol dels 205 establiments del poble. En aquesta primera compra s'aconsegueix una targeta que un cop segellada per quatre establiments que participen en la campanya es pot dipositar en les urnes que hi haurà a qualsevol establiment participant o bé a l'Oficina de Promoció Econòmica. Totes les compres per segellar la butlleta poden ser de qualsevol quantia. Les targetes plenes podran dipositar-se a les urnes fins al 8 de gener. El 9, es farà el sorteig.

Els premis i vals es distribuiran en 38 premis de diferents imports: 20 premis de 100 euros; 10 premis de 200; 5 premis de 300; i tres premis de 500. També es repartiran 260 vals de 50 euros cadascun, que sumen 13.000 euros. Està previst que 300 compradors de Centelles es beneficiïn de la campanya.

La dotació econòmica de 20.000 euros de la campanya sorgeix del pressupost municipal que enguany no ha pogut portar a terme altres fires i activitats.

Arxivat a