Manlleu posa en marxa un espai de participació amb adolescents

Els 12 delegats dels quatre instituts estan definint com s'organitzarà aquesta iniciativa

Hi participen joves dels 4 instituts, com per exemple, de l'Institut Antoni Pous
Hi participen joves dels 4 instituts, com per exemple, de l'Institut Antoni Pous | Adrià Costa
Osona.com
19 de novembre del 2020
Actualitzat a les 12:26h
L'Ajuntament de Manlleu ha posat en marxa un espai de participació d'adolescents de la ciutat aquest curs. De moment, la iniciativa, formada per 12 delegats de 1r a 3r d'ESO dels 4 instituts de Manlleu, ha de definir-se. És a dir com serà aquest espai participatiu, quines funcions tindrà, quin nom i logotip, com s'organitzarà...

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, els delegats dels diferents instituts de Manlleu ja es van reunir a finals d'aquest octubre de forma telemàtica, en què també va participar-hi el regidor de Joventut, Eduard Robles. En la trobada es van llançar idees sobre per a què hauria de servir aquest espai: col·laborar per millorar Manlleu, aportar idees i pensaments diferents, conèixer altres joves de Manlleu i representar als companys fent arribar a aquest espai les seves idees i punts de vista sobre diferents temes que afecten la ciutat i la seva ciutadania.

A la propera reunió, coneixeran l'experiència d'altres espais de participació d'adolescents de Catalunya. Les trobades seran mensuals i s'han iniciat de forma telemàtica degut a la situació causada per la Covid-19, tot i que es preveu trobar-se de forma presencial més endavant.

Arxivat a