Sorteig

SORTEIG de dues entrades dobles per a l'espectacle infantil «A taula!» a Calldetenes

per Osona.com , 19 de novembre de 2020 a les 08:00 |

L'espectacle A taula! arriba el proper diumenge 29 de novembre a l'Auditori Teatre de Calldetenes. L'obra de titelles narra la història d'un ogre coix i famolenc que quan està preparant un trist sopar a base de verdures, arriba un nen fred, gana i son. I l'Ogre, que no pot menjar-se un nen fred i famolenc, l'escalfa, l'alimenta, l'abraça... 


Osona.com i l'Auditori Teatre de Calldetenes sortegen dues entrades dobles per a l'obra, valorades en 24 euros. El termini per participar en el sorteig es tancarà el proper dilluns 23 de novembre a les 12 de la nit. L'endemà, dimarts 24 de novembre, es comunicaran els guanyadors, a través del perfil de Twitter d'@osona.
 

Més informació i compra d'entrades

Per participar en el sorteig cal omplir el següent formulari:Bases del sorteig

- Els guanyadors obtindran una de les entrades dobles per a l'obra.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el dilluns 23 de novembre a les 23.59.

- Un cop fet el sorteig, Osona.com contactarà per telèfon amb els guanyadors, a qui es demanarà el seu DNI. Si no responen a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.

- Per qualsevol dubte, es pot contactar amb la redacció mitjançant el correu sortejos@naciodigital.cat.

- Per participar al sorteig cal acceptar la política de privacitat de NacióDigital. També es pot optar a rebre els diversos butlletins de NacióDigital marcant la casella corresponent.

 

Participació