coronavirus

Els hospitals d'Osona registren 17 morts per Covid i un centenar d'ingressats

Actualment hi ha 15 pacients a l'UCI

per Osona.com , 18 de novembre de 2020 a les 16:40 |
L'Hospital Universitari de Vic | Adrià Costa
En la darrera setmana s'han registrat 17 morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar 10. Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 449 persones.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca

D'altra banda, hi ha hagut 62 nous ingressos als centres de la comarca. Actualment hi ha un total de 99 ingressats, xifra lleugerament inferior a la darrera actualització (116). 47 persones estan a l'Hospital de Vic, 15 de les quals requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI.

A l'Hospital de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid de tot Osona- hi ha 49 pacients ingressats amb resultat positiu; mentre que a l'Hospital de Sant Jaume de Manlleu té només 3 persones ingressades amb infecció activa.


El risc de rebrot segueix alt a Osona tot i que ha baixat més de 500 punts. La pressió als hospitals encara segueix sent molt alta, ja que les dades no han variat respecte fa setmanes.

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació