Vic

​Vic fomenta la contractació entre joves i empreses amb «speed-dating»

Vicjove organitza una sessió telemàtica entre una vintena de joves que busquen feina i una desena d'empreses de diversos sectors

per Osona.com, 18 de novembre de 2020 a les 13:05 |
La trobada de dilluns passat al Vicjove va ser en línia | Aj. de Vic
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de novembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Joves que busquen feina han participat en una sessió de speed-dating, o trobada ràpida, al Vicjove. Aquest és un servei públic que l'Ajuntament de Vic ofereix des del Servei Local d'Ocupació tant a les empreses que cerquen personal com a les persones demandants d'ocupació.

A la trobada d'aquest dilluns passat van participar-hi 10 empreses del sector del comerç, el lleure, el manteniment i la neteja, i una vintena de joves, alguns dels quals presentaven la seva candidatura per a més d'un sector. Així, al sector del comerç van participar-hi 19 joves; al de manteniment, 8 joves; al de lleure, 9 joves; i al de neteja, 6 joves. En total es van fer 42 entrevistes de feina.


Els nois que van assistir a l'speed-dating, s'havien inscrit prèviament al Vicjove i la setmana passada van fer una sessió preparatòria. La dinàmica de l'speed-dating va ser la mateixa que en edicions passades, però ara amb una pantalla al davant. Cada jove disposava de 3 minuts per fer la seva entrevista ràpida de feina.

Altres notícies que et poden interessar
​  

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació