Vic

Els mercats de Vic recuperen totes les parades

El del dimarts amplia espai cap a la rambla del Carme, rambla del Passeig i a la plaça del Carbó

per Osona.com , 17 de novembre de 2020 a les 08:55 |
El mercat a la plaça Major de Vic | Adrià Costa
Els mercats setmanals de Vic han recuperat totes les parades des del cap de setmana passat, tenint en compte que amb  el tancament perimetral municipal vigent es pot garantir un aforament de públic del 30%, tal com estableixen les actuals mesures de seguretat per frenar la pandèmia. El passat 17 d'octubre es van haver de reduir al 30%.

A partir d'aquest dimarts, s'amplia la superfície del mercat de manera que algunes parades de la plaça Major s'han situat a la rambla del Passeig –ocupant tot l’espai fins al final-, a la rambla del Carme i a la plaça del Carbó.

 
Quant al mercat de dissabte, com que l'espai no es pot ampliar més, es fa un control d'aforament tant a la plaça Major com a la rambla del Passeig a través d'una empresa especialitzada per no sobrepassar el 30% d’aforament de públic permès, mesura que s’ha respectat. Pel que fa al mercat de marxants del diumenge al passeig de la Generalitat, torna a haver-hi totes les parades i, atès que hi ha espai disponible, s’ha allargat la zona de mercat.


A tots els mercats de Vic continuen vigents totes les mesures sanitàries i de seguretat decretades per les autoritats competents, tal com explica Bet Piella, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació. A les parades d’alimentació és obligatori fer servir guants o bosses en el cas de l’autoservei. A la resta de parades, és el responsable de cada negoci qui ha de vetllar pel seu propi aforament i per l’ús del gel hidroalcohòlic. Per garantir la higiene i minimitzar el risc de contagi s’ha prohibit que hi hagi parades que venguin productes no embossats, ja que no es permet remenar els articles.

Altres notícies que et poden interessar









 

 

Participació