Detenen tres joves per intentar robar en un estanc a la Gleva

Els arrestats haurien amenaçat els empleats amb una arma de foc simulada i un ganivet, però finalment van fugir

Osona.com
16 de novembre del 2020
Els Mossos d'Esquadra van arrestar el dimecres passat, 11 de novembre, tres joves que presumptament van robar en un estanc a la Gleva, a les Masies de Voltregà. Segons explica el cos, en un comunicat, els fets va tenir lloc el passat 10 de novembre, cap a dos quarts de vuit del vespre en un establiment de la Gleva.

Dos individus haurien entrat, amb la cara tapada, Un duia una arma de foc simulada i l'altre un ganivet. Van amenaçar als treballadors, però pel "nerviosisme de les circumstàncies" van acabar marxant sense sostreure res ni ferir a ningú.

En tenir coneixement dels fets, els Mossos van iniciar una investigació. L'endemà, dia 11, van arrestar els dos autors materials del robatori amb violència. També una tercera persona, el conductor del vehicle en la fugida.

Quan es van detenir els autors a Manlleu el passat dimecres hi va haver molta tensió per alguns veïns que van sortir al carrer i van increpar els agents.

Els detinguts, de 18, 19 i 20 anys i veïns de Manlleu, van passar el dia 13 a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Vic.
Arxivat a