Manlleu aposta per fomentar l'accessibilitat d'alumnes en situació de vulnerabilitat a la formació professional

L'Ajuntament aportarà 15.000 euros a la Fundació Impulsa per fomentar la formació i la promoció de la inserció laboral dels col·lectius socioeconòmicament vulnerables

Passejant i fent esport per Manlleu
Passejant i fent esport per Manlleu | Adrià Costa
Osona.com
16 de novembre del 2020
L'Ajuntament de Manlleu i la Fundació Impulsa han signat un conveni amb l'objectiu de fomentar l'accessibilitat d'alumnes amb situació de vulnerabilitat social als cicles de formació professional (FP), per oferir-los noves oportunitats professionals. Precisament aquesta fundació promou aquesta accessibilitat i acompanya els alumnes de manera transversal per obrir-los noves oportunitats professionals. Tal com remarca l'Ajuntament en una nota, l'FP és una via que garanteix altes possibilitats d'ocupació per als qui la cursen i amb poques possibilitats d'ajuts i subvencions.

El conveni de col·laboració estableix que l'Ajuntament de Manlleu aportarà 15.000 euros a la Fundació Impulsa per a la realització de les seves tasques. Es preveu que el conveni tingui vigència fins al 30 de juny del 2021, prorrogable a un curs escolar més i que els i les joves beneficiàries siguin estudiants de Manlleu interessats a cursar tant graus mitjans com superiors.

Des de l'Ajuntament de Manlleu s'està duent a terme un procés d'integració en les seves polítiques locals dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'Agenda 2030 de les Nacions Unides. Un dels objectius amb el que s'està treballant és el número 4, que pretén garantir una educació inclusiva, equitativa i de qualitat, així com promoure oportunitats d'aprenentatge durant tota la vida i per tothom.

Arxivat a