​Finalitzen les obres del camí de vianants a la Torre d'Oristà

El recorregut, que va paral·lel a la carretera BV-4404, permet una connexió segura entre equipaments municipals

El nou camí recorre paral·lel a la BV-4404
El nou camí recorre paral·lel a la BV-4404 | Diputació de Barcelona
Osona.com
13 de novembre del 2020
Actualitzat a les 11:55h
La Diputació de Barcelona ha ha finalitzat les obres de construcció de l'itinerari de vianants a la carretera BV-4404 (entre els PK 2,08 al 3,0) al seu pas pel nucli de la Torre d'Oristà. Tal com explica la Diputació, el nou itinerari, que ha tingut un cost de 461.497 euros, permet la connexió segura entre els dos equipaments municipals situats als extrems del nucli urbà.

L’actuació també ha inclòs la construcció d’un pas de vianants amb enllumenat per donar continuïtat a l’itinerari coincident amb la cruïlla amb el carrer Mossèn Riba Pont i el carrer de Baix, la implantació d'abalisament lumínic, així com la canalització en previsió del pas de fibra òptica en tot el tram on s’ha intervingut.

D’acord amb el conveni signat amb l’ajuntament, la Diputació de Barcelona s’encarrega de la conservació i manteniment de la calçada i el drenatge de la carretera, la senyalització horitzontal i vertical fixa així com de les mesures de seguretat viària i pacificació dins la calçada amb elements reductors de velocitat.