​El MEV rebaixa el preu de l'entrada a la meitat

La iniciativa vol ser un estímul perquè en plena pandèmia la gent de Vic i els voltants coneguin o redescobreixin el museu, referència en l'art medieval

Una visita al Museu Episcopal de Vic amb mascareta
Una visita al Museu Episcopal de Vic amb mascareta | MEV
Osona.com
12 de novembre del 2020
El Museu Episcopal de Vic (MEV) ha rebaixat el preu de l'entrada a la meitat. Tal com expliquen en una nota, "conscients  de la complexitat de la situació creada per la pandèmia", es fa un descompte del 50% fins al 31 de desembre. La rebaixa té per objectiu facilitar la visita i el coneixement de la col·lecció permanent del museu en un context en què molts equipaments culturals han hagut de tancar portes a causa de les restriccions per frenar la Covid-19.

En aquest sentit, destaquen que la rebaixa també "busca incentivar la visita en un moment de gran complexitat social on l'art i el coneixement poden ser un refugi i una interpel·lació al visitant" i alhora "ser un estímul perquè gent de la Vic i els voltants coneguin o redescobreixin el museu, una referència en l’art medieval europeu".

Tal com fixen les restriccions de la Generalitat, els museus poden seguir oberts amb el 33% de la seva capacitat. L'agenda d'activitats ha quedat, per ara, suspesa. Des del MEV reiteren que s'ha fet una aposta per tal que la cultura sigui segura amb l'establiment d'un protocol d'higiene i seguretat. A més de gel, mascareta i distància de seguretat, s'han pres altres mesures com un recorregut unidireccional, l'ús dels telèfons mòbils dels usuaris com a guia de visita presentant recorreguts, informació de les obres, etc.

El museu es pot visitar en l’horari habitual de dimarts a divendres de 10 a 13 h i de 15 a 18 h, dissabte de 10 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 14 h.

Arxivat a