Covid a Osona: 10 morts i 69 ingressats en l'última setmana

Actualment hi ha 19 pacients que requereixen cures intensives a l'Hospital de Vic

L'Hospital Universitari de Vic
L'Hospital Universitari de Vic | Adrià Costa
Osona.com
11 de novembre del 2020
Actualitzat a les 17:29h
En la darrera setmana s'han registrat 10 morts per causes relacionades amb la Covid-19 als hospitals d'Osona. Així ho recull el Consorci Hospitalari de Vic (CHV), que fa una setmana en va comptabilitzar 17.  Segons Salut, des de l'inici de la pandèmia a Osona han mort un total de 428 persones.

Aquí podeu consultar el mapa amb les dades per comarca

D'altra banda, també hi ha hagut 69 nous ingressos als centres de la comarca. Actualment hi ha un total de 116 ingressats, xifra molt semblant a la darrera actualització (118). 66 persones estan a l'Hospital de Vic, 19 de les quals que requereixen cures intensives, és a dir, que estan a l'UCI.

A l'Hospital de la Santa Creu de Vic -que acull la majoria dels pacients geriàtrics i convalescents amb Covid de tot Osona- hi ha 43 pacients ingressats amb resultat positiu. L'Hospital de Sant Jaume de Manlleu, que fins fa un parell de setmanes era centre lliure de Covid, té 7 persones ingressades amb infecció activa.

Es manté, doncs, la tendència de nombre de morts i ingressats. A tot això, s'hi suma un elevat risc de rebrot a la comarca, així com també a Vic i Manlleu.
Arxivat a