infraestructures

Calvet anuncia que tenen «molt avançat» el projecte del tercer carril de la C-17 en sentit nord

El conseller visita les obres que ja s'estan fent a la via en sentit sud

per Jaume Ventura , 9 de novembre de 2020 a les 09:55 |
Calvet, durant la visita a les obres de la C-17 a Parets | Jaume Ventura
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va visitar aquest divendres les obres del tercer carril de la C-17 en sentit sud, a l'alçada de Parets del Vallès. Ho va fer acompanyat pel president del Consell Comarcal i els alcaldes de Parets i Granollers. Aquí va anunciar, precisament, que la Generalitat té "molt avançat" el projecte del tercer carril en sentit nord, i que confia poder licitar les obres a finals d’aquest any o inicis del que ve.

En aquest sentit va explicar que els dos treballs coincidiran durant uns mesos. Tot plegat per acabar amb el que va reconèixer que és "un dèficit històric" de la comarca.


No és l’única actuació que es vol fer a l’autovia per acabar amb aquest dèficit. També es treballa amb la millora de la connexió amb el polígon Font del Ràdium de Granollers, amb un pont que creuarà l'autoia a Parets, amb una nova sortida en direcció sud i, sobretot, per connectar amb l’AP-7. En aquest cas, en negociacions amb l’estat. Per tot plegat, Calvet calcula que s’invertiran uns 50 milions a la via per millorar la fluïdesa del trànsit i acabar amb les tradicionals restriccions.

Calvet també va anunciar que ja s’han licitat les obres de millora del ferm en dos trams: la Garriga – Tagamanent i Tagamanent – Centelles, que començaran la primavera que ve, i que estan en licitació les obres per millorar l’accés a Sant Martí de Centelles i Aiguafreda.

 

Participació