Sant Tomàs

Aliança entre OHFX i Tac Osona per millorar la desinfecció

El servei de neteja ja ha incorporat la màquina Sanifyer dissenyada en temps rècord per l'empresa de Sant Martí de Centelles

per Osona.com , 4 de novembre de 2020 a les 11:55 |
Responsables d'OFHX i el Tac Osona amb la màquina Sanifyer | Sant Tomàs
L'empresa Sanifyer-OHFX, de Sant Martí de Centelles, i el Tac Osona de Sant Tomàs s'han aliat per millorar la desinfecció. A causa de la situació excepcional derivada de la Covid-19, ambdues empreses s'han hagut de reinventar. D'una banda, tal com explica en una nota l'entitat, el Tac Osona ha obtingut el registre ROESP per poder oferir els serveis de desinfecció a tercers, complementant els serveis de neteja que porta desenvolupant des de fa més de 20 anys.

I per l'altra, OHFX, empresa dedicada al disseny i fabricació de tot tipus de maquinària i consumibles per efectes escènics i esdeveniments, i que comptava amb distribuïdors i clients arreu del món, ha extret un gran rendiment del seu laboratori d'innovació (departament R+D) i ha dissenyat i fabricat en un temps rècord una màquina de desinfecció molt eficaç per combatre tot tipus de virus i bacteris, denominada Sanifyer.


Sanifyer és un conjunt polvoritzador de micropartícules d'un líquid viricida, fungicida i bactericida que no deixa cap tipus de residu i no mulla les superfícies tractades. Tac Osona ja ha incorporat aquesta màquina als seus serveis, cosa que permet oferir un servei més eficient, ja que permet fer desinfeccions més ràpides en qualsevol tipus d'espais i establiments a la vegada que, gràcies a la seva fàcil utilització, permet adaptar les feines i mantenir llocs de treball amb persones amb discapacitat.

Josep Tarrés, director del servei de neteja de Tac Osona, valora molt positivament la incorporació d'aquesta tecnologia i considera clau "buscar punts d'unió amb empreses innovadores i amb el plus que siguin de la comarca. Amb aquestes aliances tots hi sortim guanyant, especialment en aquests moments".


Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació