Sant Julià de Vilatorta rep el projecte de climatització de l'Arca de Noé

El cost de les obres s'enfilen a 87.776 euros

L'edifici de l'Arca de Noè on s'hi ubicarà la nova biblioteca a Sant Julià de Vilatorta
L'edifici de l'Arca de Noè on s'hi ubicarà la nova biblioteca a Sant Julià de Vilatorta | Osona.com
Osona.com
05 de novembre del 2020
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Sant Julià de Vilatorta el projecte executiu de climatització de l'edifici de l'Arca de Noé. A la planta baixa d'aquest edifici municipal hi ha el consultori local i està previst que les altres dues -primera i segona- s'hi ubiqui la biblioteca. El 2019, el Servei d'Equipaments i Espai Públic, en col·laboració amb la Gerència de Serveis de Biblioteques, va redactar el projecte del futur equipament.

Pel que fa al projecte acabat de lliurar contempla la millora de les instal·lacions de climatització, tan de fred com de calor, del consultori local, aprofitant la central de producció de la biblioteca, retirant la instal·lació de radiadors existents i instal·lant un nou sistema de distribució amb fancoils i ventilació amb recuperador de calor. El cos de les obres a realitzar tenen un cost estimat de 87.776 euros.

El projecte de la nova biblioteca contempla un sistema de producció de climatització per donar servei a tot l'edifici, consultori i biblioteca, amb la ubicació dels equips de producció en planta semisoterrani.