Dos detinguts per robar màquines de monedes d'un rentador de cotxes de Malla

Osona.com
03 de novembre del 2020
Actualitzat el 04 de novembre a les 8:29h
Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres, 28 d'octubre, un home de 22 anys i una dona, de 19 , tots dos veïns de la comarca d'Osona, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, un d'ells en grau de temptativa, en un rentador de cotxes. A més, a l’home detingut també se l'acusa d'un delicte de falsificació de document públic.

Les detencions són resultat d'una investigació oberta el passat 19 d'octubre quan es va produir un robatori en un rentador de vehicles ubicat en una benzinera dins del terme municipal de Malla. Uns desconeguts van forçar quatre expenedors de monedes de la zona del aspiradors i van fugir ràpidament en un vehicle. 

L'endemà, 20 d'octubre, el mateix grup de persones van forçar un altre expenedor de la zona de rentat de cotxes, sense aconseguir sostreure res. Arran aquests fets es va obrir una investigació per tal d'identificar els responsables dels robatoris. 

La matinada del 21 d'octubre una dotació de paisà, que feia patrullatge preventiu per la comarca, va detectar un vehicle sospitós estacionat en un carrer del polígon industrial de Centelles. Van identificar els dos ocupants, un home i un dona, i els van intervenir diverses eines per cometre robatoris amb força. Entre altres, els van comissar una cisalla, un tornavís i una eina per tallar cables. 

Gestions posteriors d'investigació van confirmar la participació d'aquestes dues persones en els dos robatoris. A més, van comprovar que van manipular els números i lletres de la matrícula del seu vehicle, amb el qual es van desplaçar fins el rentador, per tal de dificultar la seva identificació. 

Per aquest motiu, es va decretar una ordre policial de detenció. Finalment, el passat 28 d'octubre una dotació policial els va localitzar i detenir a Mollet del Vallès. 

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions. 

Els detinguts, que tenen antecedents, van passar l'endemà de la seva detenció a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de Mollet del Vallès.