Sant Tomàs

​Grups bombolla de Sant Tomàs arreu d'Osona gràcies a la col·laboració d'ajuntaments

Els ajuntaments de Centelles, Manlleu, Vic i Tona cedeixen espais perquè puguin reunir-se els usuaris del centre ocupacional

per Osona.com , 2 de novembre de 2020 a les 09:55 |
Un dels grups atesos al pavelló de Manlleu | Sant Tomàs
La Fundació Sant Tomàs atén més de 160 persones al Centre Ocupacional Sant Tomàs, amb seus a Calldetenes i a Manlleu. Des de la reobertura després del confinament a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’han pogut seguir atenent però en grups bombolla reduïts. Tal com explica l'entitat, això ha pogut ser possible gràcies a la col·laboració dels ajuntaments de Centelles, Manlleu, Vic i Tona, que han cedit espais.

A més dels grups atesos a les instal·lacions de Calldetenes i Manlleu, l'Ajuntament de la capital del Ter ha cedit també les dependències del pavelló municipal. El de Vic, a banda del grup que és atès des de fa dos anys al Centre Cívic de Santa Anna de Vic, des d’aquest setembre també s’atenen diferents grups a les llars Clarella de Vic en dependències del patronat d’Esports de Vic al Mas Osona, i en sales de l'edifici de la Farinera, Centre d’Arts Visuals de Vic.


El juny, persones de Centelles i la seva àrea d'influència van ser ateses en dependències de l'escola d'adults, gràcies a la cessió de l’espai per part de l’Ajuntament de Centelles. I a Tona, gràcies al suport de l'ajuntament, des d’aquest setembre s'atén un grup de persones a l’Espai Muriel Casals de Tona. Aquestes persones s’involucren en la gestió i en la dinamització de l’espai i col·laboren amb altres entitats del poble.
 

Les persones ateses estan contentes de poder reprendre de mica en mica l'activitat en condicions de seguretat. Han fet caminades, formació en prevenció i higiene, ioga, manualitats, activitats laborals, etc.

Altres notícies que et poden interessar
 


 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació