Vic es prepara per a un Tots Sants excepcional

Es controla l'accés amb tres d’entrada per garantir les mesures sanitàries

El cementiri de Vic, en una imatge d'arxiu
El cementiri de Vic, en una imatge d'arxiu | Aj. de Vic
Osona.com
27 d'octubre del 2020
Des d'aquesta setmana, el cementiri municipal de Vic obre més hores amb motiu de la diada de Tots Sants. D'aquesta manera, es pot visitar entre les 9 del matí i les 6 de la tarda de forma ininterrompuda sense tancar al migdia.

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, enguany, el cementiri disposarà del nou jardí de Marie Curie, un nou espai que s’habilita en record a donants del cos a la ciència i que se suma a l’espai d’Elisabeth Eidenbenz, creat l’any passat per disposar d’un espai de record per als nadons que mai van arribar a veure la llum o que van perdre la vida pocs dies després.

Tres entrades i música

L’Ajuntament de Vic ha habilitat tres entrades per entrar al cementiri municipal i controlarà l’accés, podent-hi haver com a màxim 1.200 persones a l’interior, per tal d’evitar aglomeracions i garantir en tot moment les mesures sanitàries vigents. Així, cadascuna de les portes d’entrada donarà pas a una zona del recinte degudament delimitada.

D'altra banda, per quart any consecutiu, i amb totes les mesures necessàries, el cementiri de Vic tornarà a comptar amb música en directe el dia de Tots Sants. Alumnes, exalumnes, professors de l’Escola de Música Municipal (EMVic) i professionals de la comarca tornaran a posar música el dia en què hi ha el costum d’anar al cementiri i recordar les persones difuntes.

Arxivat a