Vic

Vic dona subvencions a empreses que contractin nou personal o aixequin ERTOs

Els ajuts econòmics, d’entre 3.325 euros a 6.650 euros, es poden sol·licitar fins a l'1 de desembre i cal garantir un contracte amb una durada mínima de mig any

per Osona.com , 27 d'octubre de 2020 a les 12:55 |
Gent amb mascareta al mercat de Vic. | Adrià Costa
L'Ajuntament de Vic ofereix una subvenció d’entre 3.325 euros i 6.650 euros a les empreses de la ciutat que treguin d’ERTO a personal o a les empreses d’Osona que contractin persones de Vic que estiguin a l’atur. 

Tal com explica l'Ajuntament en una nota, en ambdós casos, el requisit indispensable és que el contracte sigui, com a mínim, de mig any. Es pot sol·licitar l'ajut fins a l’1 de desembre de 2020 a la seu electrònica de l’Ajuntament de Vic o bé a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) amb cita prèvia.


La subvenció serà proporcional a la jornada laboral, tenint en compte que s’ha de garantir una mitja jornada com a mínim, i hi ha dues línies obertes: contractació de nou personal i desafectació d’ERTOs de persones treballadores.

Bet Piella, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, explica que aquesta mesura s’inclou en el pla de xoc de l’Ajuntament per reimpulsar Vic i pal·liar els efectes econòmics de la pandèmia: “Amb aquests ajuts directes a les empreses volem incentivar i promoure tant la creació de llocs de treball com el retorn al mercat laboral de les persones afectades per un ERTO”.

 

Consulta més informació en aquest enllaç

 

Participació