Vic

Acord entre Vic i Calldetenes per la prestació de serveis de Reempresa

El projecte és un mercat de compravenda d'empreses sense haver de passar per la fase de creació i els beneficis que comporta

per Osona.com , 27 d'octubre de 2020 a les 17:55 |
Miquel Riera, Marc Verdaguer, Anna Erra i Bet Piella | Aj. de Vic
Els ajuntaments de Vic i Calldetenes han signat un conveni de col·laboració per a la prestació dels serveis de Reempresa, mecanisme professional on es posen en contacte persones reemprenedores i empreses cedents. Amb la rúbrica d’aquest document, l’Ajuntament de Vic mitjançant Creacció, Agència d’Emprenedoria, Innovació i Coneixement, s’encarregarà de realitzar els serveis i actuacions de Reempresa al municipi de Calldetenes. La vigència del conveni s’inicia en el moment de la signatura i continua mentre l’Ajuntament de Vic mantingui el conveni signat amb la Diputació de Barcelona com a punt local de Reempresa.

Fins ara, com a punt local Reempresa, Vic tenia un conveni que incloïa tots els municipis d’Osona de la seva àrea d’influència. Ara, en canvi, caldrà signar un conveni individual amb cada municipi. Amb l’acord subscrit divendres, l’Ajuntament de Calldetenes es compromet a difondre els serveis de Reempresa a possibles persones reemprenedores i a empreses cedents del seu municipi.


La regidora de Promoció econòmica, Comerç i Ocupació, Bet Piella, remarca que l'empresa en funcionament ordinari té moltes més possibilitats i capacitats de generació de recursos que una nova empresa que comença de zero, i evita la conflictivitat i judicialització dels processos empresarials de tancament.

 

Participació