Joan Moreno torna a ser provisionalment el portaveu de Junts per Roda

Un jutjat accepta les mesures cautelars després que li retiressin el passat juliol

Joan Moreno i l'exalcalde Albert Serra, en una imatge d'arxiu
Joan Moreno i l'exalcalde Albert Serra, en una imatge d'arxiu | ACN
Osona.com
26 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 11:02h
El ple de l'Ajuntament de Roda de Ter d'aquest octubre va haver de modificar la composició de les comissions de l'Ajuntament de Roda, ja que Joan Moreno ha recuperat la condició de portaveu del grup municipal de Junts per Roda. El jutge ha acceptat les mesures cautelars que havia sol·licitat el regidor després que l'expulsessin el juliol. Fins que no hi hagi una resolució final, Moreno representarà les sigles.

Moreno va ser expulsat del govern que Junts formava amb IPR i també de la formació comarcal. També va plegar la regidora del mateix grup Marina Quintana i ambdós van passar a ser regidors no adscrits. Després que Albert Serra perdés la majoria, se li va fer una moció de censura i actualment ERC i els regidors Moreno i Quintana formen part de l'equip de govern.

Amb la recuperació de les sigles per part de Moreno, Albert Aguilar, número 2 de la llista i que la formació comarcal no va expulsar, ha perdut les condicions de portaveu, però forma part del mateix grup. De moment, Marina Quintana segueix com a regidora no-adscrita fins que també es pronunciï un jutjat.
Arxivat a