Vic

Vic obre el període per demanar beques de suport a l'activitat esportiva

Les famílies poden demanar els ajuts econòmics per activitats extraescolars fins al 30 d'octubre

per Osona.com, 24 d'octubre de 2020 a les 14:55 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 d'octubre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Fins al divendres 30 d’octubre està obert el període per poder sol·licitar les beques de suport que l’Ajuntament de Vic ofereix per al curs 2020-2021 per a les activitats esportives extraescolars que organitzen les entitats de la ciutat. Tal com explica l'Ajuntament, aquests ajuts econòmics estan adreçats a famílies empadronades a Vic amb infants menors de 18 anys matriculats en alguna entitat esportiva vigatana i que compleixi els requisits establerts.

L’Ajuntament destinarà 16.000 euros a aquestes beques, una quantitat que es pot veure modificada en funció del nombre de sol·licituds. Els barems econòmics i els percentatges per determinar l’import de la beca s’apliquen a una quota bàsica de 500 euros màxim per esportista i per a tot el curs 2020-2021.


L’import anual de la beca sobre la quota bàsica es determina segons el nivell d’ingressos i el nombre de persones del nucli familiar i no podrà superar els 800 euros per família, en cas que hi hagi més d’un infant. Si la quota de l’activitat és inferior a la quota bàsica de 500 euros, el percentatge s’aplicarà al cost real de l’activitat.
 

Consulta més informació de les beques

Altres notícies que et poden interessar

​ 


​​

 

Osona.com estrena butlletí setmanal
Vols rebre els apunts imprescindibles de la setmana a Osona?

Subscriu-te aquí gratuïtament

 

Participació