Estela Vázquez, nova primera secretària del PSC Manlleu-Vall del Ges

La regidora a l'Ajuntament de Manlleu fixa com a objectiu continuar enfortint l'organització i ampliar la militància

Estela Vázquez és regidora del PSC a l'Ajuntament de Manlleu
Estela Vázquez és regidora del PSC a l'Ajuntament de Manlleu | PSC Osona
Osona.com
23 d'octubre del 2020
Estela Vázquez s'ha convertit en la nova secretària del PSC Manlleu-Vall del Ges. Aquest dimecres es va celebrar una assemblea de militants -de forma telemàtica- per renovar la comissió executiva. Acompanyen a la regidora del PSC a l'Ajuntament de Manlleu, Maribel Jiménez (secretària d'organització), Dani Hermoso (secretari de política municipal) i Roser Roma, Andreu Garcia i Rosa Álvarez (vocals).

Tal com explica el PSC en una nota, segons la nova secretària, el principal objectiu és "continuar enfortint l'organització amb un projecte d'ampliació de la militància". També va destacar que des de l'agrupació es vol "coordinar els municipis amb el seu entorn, i crear iniciatives locals que fomentin el desenvolupament local per tenir uns millors pobles per viure-hi".

I va posar la mirada en les eleccions catalanes del febrer: "Després d'anys de desgovern a Catalunya, tenim una molt bona oportunitat per trencar amb la inactivitat política que el procés ha fomentat i començar a mirar pel benestar dels catalans amb polítiques actives de caràcter social que repercuteixin en el dia a dia de la població, tot agafant l'empenta socialista que actualment governa l'estat".

A l'assemblea telemàtica només es va presentar la candidatura encapçalada per Vázquez. Inicialment, s'havia de renovar les agrupacions a finals de març, un cop celebrat el congrés nacional del partit, però l'activació de l'estat d'alarma no va permetre-ho.
Arxivat a