Sant Pere de Torelló

​Obres a la BV-5224 a Sant Pere de Torelló per fer una parada de bus i un pas de vianants

L'actuació té un pressupost de 40.666 euros i un termini d'execució de dos mesos

per Osona.com , 22 d'octubre de 2020 a les 11:55 |
La BV-5224 a Sant Pere de Torelló | Diba
La Diputació de Barcelona ha iniciat les obres per la implantació d'una parada de bus i un nou pas de vianants a la rotonda d'accés al Pla de la Guàrdia, situada al PK 9,400 de la carretera BV-5224, dins el terme municipal de Sant Pere de Torelló. L'actuació té un pressupost d'adjudicació de 40.666 euros i un termini d'execució de dos mesos. Durant les obres, es regularà el trànsit amb pas alternatiu mitjançant personal.

Tal com explica la Diputació en una nota, les obres tenen per objectiu millorar la seguretat viària en aquest punt de la carretera, retirant els contenidors de la zona de la calçada i adequant-los una zona específica, ja que ara es troben en un dels marges de la rotonda fet que provoca que els vehicles saturin a la calçada per llençar la brossa.

 

El mapa de les obres BV-5224 a Sant Pere de Torelló Foto: Diba


Les obres suposen la construcció d'un pas de vianants i un refugi central per facilitar el creuament en dues fases i millorar la seguretat dels vianants amb la formació d'una nova vorera al marge esquerre, destinada als usuaris de l'autobús. 


També es connectarà la parada de bus i el pas de vianants amb les cases del Pla de la Guàrdia per mitjà d'una vorera i s'adequarà la vorera del marge dret així com també una zona pels contenidors al marge esquerre un cop passat la parada de bus.

 

Participació