Els Mossos desmantellen una plantació amb 3.000 plantes de marihuana a Rupit

La investigació per localitzar els propietaris és encara oberta

La plantació de marihuana trobada a Rupit
La plantació de marihuana trobada a Rupit | Mossos d'Esquadra
Osona.com
21 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 20:16h
Els Mossos d'Esquadra han desmantellat una plantació de 3.000 plantes de marihuana ocultes enmig d'una zona boscosa al terme de Rupit. La investigació és encara oberta a l'espera de poder localitzar els cuidadors o propietaris de la plantació. Segons explica el cos policial, en un comunicat, van saber que hi podria haver molta brossa acumulada d'una antiga plantació de marihuana que havia estat localitzada en aquella zona.

El 8 d'octubre els agents es van desplaçar a l'indret, que era de difícil accés, hi van trobar dues tendes de campanya, roba estesa i utensilis per viure-hi. També pics, pales, aixades i estris diversos destinats al cultiu de la terra.

A pocs metres van localitzar una gran plantació de marihuana, amb plantes que tenien una alçada d'1 i 2 metres, estaven endreçades, arrenglerades i subjectades amb cordills en pals de suport. La plantació ocupava uns 50 metres de llargada i uns 30 d'amplada i es trobava oculta enmig de la vegetació. Segons els Mossos hi havia un total de 3.000 plantes.

Els agents van tallar i recollir totes les plantes, van informar el jutge encarregat del cas, i van destruir les plantes. La investigació és encara oberta a l'espera de poder localitzar els cuidadors o propietaris de la plantació.
 

La plantació de marihuana trobada a Rupit Foto: Mossos d'Esquadra

 

La plantació de marihuana trobada a Rupit Foto: Mossos d'Esquadra