Successos

Desallotgen un bar de Manlleu on s'hi feia una festa de 10 persones

La Policia Local multa el propietari del local tot i advertir-lo dies abans de la normativa

per Osona.com , 20 d'octubre de 2020 a les 16:04 |
Un vehicle de la Policia Local de Manlleu | Adrià Costa
La nit de dissabte a diumenge passat, 18 d'octubre, la Policia Local de Manlleu va desallotjar un bar on s'hi feia una festa. Tal com explica el cos, van rebre una trucada alertant dels fets i una patrulla es va desplaçar fins al local ubicat al carrer Sant Jaume. A dins el bar, hi havia 10 persones fumant shisha i amb la música posada.

La policia local va avisar de l'aixecament de l'acta al responsable del local, ja que hauria d'estar tancat, segons la resolució del 15 d'octubre amb les noves mesures de salut públic per frenar la Covid.


El responsable diu que desconeixia la norma, però ja l'havien avisat dies abans

Llavors, el responsable del bar es va dirigir a la prefectura al·legant que desconeixia que no es pogués fer una festa d'amics amb el local tancat al públic. La patrulla l'informa que, a més d'incomplir diverses normes, ja eren coneixedors de les mesures: el passat dijous se'ls va explicar per l'incompliment de la normativa.


En una nota, l'Ajuntament de Manlleu recorda que la sanció per l'incompliment d'aquesta mesura és una multa de fins a 3.000 euros. La diferència entre lleu i greu és la quantitat de persones que es posen en risc, en aquest cas són menys de 15 i per això la sanció és lleu.

Arnau Rovira, segon tinent d'alcalde i regidor de Seguretat Ciutadana i Civisme, apunta que al municipi no s'han detectat més festes com aquestes, però "la policia està molt al cas de possibles botellons".

Altres notícies que et poden interessar


 

Participació