Prats de Lluçanès comença les votacions dels primers pressupostos participatius

Els veïns poden escollir entre 8 propostes fins al 13 de novembre amb un pressupost de 10.000 euros

Algunes de les propostes dels pressupostos participatius
Algunes de les propostes dels pressupostos participatius | Aj. de Prats de Lluçanès
Osona.com
20 d'octubre del 2020
Aquest dimarts 20 d’octubre s’obre el període de votacions dels pressupostos participatius de Prats de Lluçanès. Totes les persones empadronades al poble i majors de 16 anys poden escollir entre els 8 projectes finalistes fins al divendres 13 de novembre. El pressupost assignat per poder dur-les a terme és de 10.000 euros.

Entre les propostes finalistes destaca una zona d'esbarjo per a gossos; l'ampliació del passeig del Lluçanès; un camí educatiu i zona de lleure a l'avinguda Pau Casals; l'aposta per l'estalvi energètic a l'espai social de la gent gran; un espai de joc a l'escola bressol o l'edició d'un llibre sobre històries del municipi. Pots consultar totes les propostes en aquest enllaç.

Poden votar els majors de 16 anys empadronats al poble fins al 13 de novembre. Es pot fer de forma on line o presencialment a Cal Bach, en horari d'oficina. Dels 8 projectes, se'n poden votar un màxim de tres, ordenant-los d’1 a 3 segons les prioritats: l’opció 1 és la més prioritària i la 3, la menys important.
Arxivat a