Vic

Els mercats de Vic es redueixen al 30%

L’Ajuntament ha prioritzat les parades de Vic i comarca seguint el criteri de reducció de la mobilitat

per Osona.com , 16 d'octubre de 2020 a les 18:50 |
El mercat a la plaça Major de Vic | Adrià Costa
A partir d'aquest dissabte, 17 d’octubre, els mercats setmanals de marxants de Vic tornen a reduir les seves parades fins al 30%. Tal com explica l'Ajuntament de Vic en una nota, el criteri que ha imperat és la reducció de la mobilitat dels paradistes i s'han prioritzat les parades de Vic i comarca.

Paral·lelament, es continuaran garantint els controls de cues per garantir les distàncies de seguretat i les parades es reubicaran per garantir la distància social. Els dimarts i els dissabtes es podran trobar a la plaça Major i al Passeig i els diumenges al passeig de la Generalitat.

 
La regidora de Promoció econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella, remarca la necessitat de mantenir les distàncies sanitàries obligatòries i evitar concentracions de gent, utilitzar mascareta, rentar-se bé les mans i pagar preferiblement amb targeta si és possible.


El servei a domicili, actiu

D'altra banda, recorda que continua actiu el servei de lliurament a domicili gratuït per a la clientela i pels comerços i establiments de proximitat de la ciutat: “T’ho portem a casa!”. La iniciativa promoguda per l’Ajuntament amb la col·laboració de Vic Comerç, i que efectuen les entitats socials ADFO i Areté, ofereix un servei gratuït pel comerç de Vic i que ofereix repartiments a Vic i a la comarca d’Osona.

Piella recorda que l’Ajuntament finança el servei de lliurament a domicili i que tot els comerços de Vic es poden adherir a la iniciativa, encara que no siguin de Vic Comerç, fent-se càrrec del cost.

A hores d’ara la iniciativa compta amb 45 establiments de la ciutat que s’han donat d’alta al programa Comerç a domicili amb l’objectiu d’afavorir la digitalització del comerç de proximitat i aportar valor afegit.
 

Consulta tots els comerços que ofereixen el servei

 

Participació