Cultura

Grigori Sokolov i Mischa Maisky, caps de cartell de la desena edició dels Grans Concerts de l'Atlàntida

Les propostes es podran sentir entre els mesos d'octubre de 2020 i març de 2021

per Osona.com , 16 d'octubre de 2020 a les 17:05 |
Durant la roda de premsa de l'Altàntida | Atlàntida
L'Atlàntida de Vic celebra deu anys de la proposta Grans Concerts amb la programació d'un seguit d'actuacions que tindran lloc entre el 2020 i el 2021. Els dos grans noms que encapçalen la programació són el pianista Grigori Sokolov (13 de març 2021) i la violoncel·lista Mischa Maisky (30 de gener 2021).

Altres propostes que es podran escoltar a l'Atlàntida de Vic seran el duet format pels germans Vera i Claudio Martínez Mehner (31 d'octubre 2020), que interpretaran peces de Beethoven; i també s'han programat concerts de nous talents de la música clàssica com el baríton manlleuenc Ferran Albrich, acompanyat per la pianista Carmen Santamaría, aquest dissabte 17 d'octubre.


D'altra banda, l'Atlàntida de Vic, amb motiu del 250è aniversari del naixement de Beethoven, també acollirà un projecte educatiu per apropar la música d'aquest compositor als estudiants de Secundària.

Es tracta de "Beethoven en moviment", un projecte participatiu que treballa la música de Beethoven a partir del moviment i l'expressió corporal. El projecte es durà a terme durant la tardor de 2020 amb alumnes de 1r o 2n d'ESO a les instal·lacions de l'Atlàntida.

 

Consulta tota la programació dels Grans Concerts

 

Participació