Collsacabra

El Collsacabra reivindica el territori

Els municipis que coorganitzen el cicle Collsacabra Viu redueixen les activitats per la pandèmia

per Osona.com , 9 d'octubre de 2020 a les 12:55 |
Els tres alcaldes del Collsacabra: Àlex Montanyà, l’Esquirol; Albert Prados, Tavertet i Albert Marcé de Rupit i Pruit.
El Collsacabra es reivindica tot i la situació derivada del coronavirus. Aquest 2020, els actes previstos per al Collsacabra Viu havien de girar al voltant de la reivindicació, però el moment actual ha obligat als tres municipis que coorganitzen el cicle a celebrar-ho d'una manera diferent a les altres edicions: Menys activitats i moltes mesures de prevenció.

Les activitats de natura, música, gastronomia, cultura i esport ja van començar el cap de setmana passat a Rupit amb una caminada fotogràfica de la mà de David Fajula o una activitat d'observació al cel nocturn.


Aquest cap de setmana següent és el torn de l'Esquirol, on es duran a terme activitats culturals, esportives i de convivència. El programa inclou un procés participatiu per decidir l'ús que es vol donar a l'antiga fàbrica de Can Quel o l'entrega de premis del Concurs Fotogràfic Internacional del Collsacabra (CFIC) en què han participat més de 50 fotògrafs amb més de 350 fotografies. També hi haurà concert de sardanes, campionat de bitlles catalanes o activitats d'aventura.

Cantonigròs prendrà el relleu a l'Esquirol el cap de setmana del 17 d'octubre amb un taller pràctic de fotografia de bolets amb Alex Alonso, encara que enguany s'ha suspès la tradicional Fira del Bolet. També se celebrarà el Canicròs Collsacabra, inscripcions del qual ja estan exhaurides.

 

Consulta tota la programació

 

Participació