​Els mercats setmanals de Vic augmenten la vigilància

L’Ajuntament no cobrarà la taxa d’ocupació de via pública del quart trimestre als marxants dels mercats

Parades de roba al mercat de Vic
Parades de roba al mercat de Vic | Adrià Costa
Osona.com
08 d'octubre del 2020
L'activitat dels mercats ambulants setmanals del dimarts, dissabte i diumenge a Vic es manté en les properes setmanes seguint les mateixes mesures de seguretat vigents des que es va iniciar la fase de represa. 

Tot i així, tal com explica l'Ajuntament en una nota, s'ha incrementat la vigilància als mercats per tal que tothom compleixi l’actual normativa per frenar la pandèmia, atesa l’actual situació de d’alt risc a la ciutat, a més de complir amb les normes bàsiques: ús obligatori i correcte de la mascareta, manteniment de la distància interpersonal i higiene de mans.

Sense cobrar la taxa del quart trimestre

Paral·lelament, l’Ajuntament de Vic no cobrarà la taxa d’ocupació de via pública del quart trimestre als marxants dels mercats ambulants amb l’objectiu de proporcionar-los una ajuda en la seva activitat econòmica, tenint en compte les dificultats que suposa per al sector l’actual crisi sanitària. 

Aquesta mesura suposarà per a les arques municipals deixar d’ingressar uns 70.000 euros aproximadament, tal com exposava Bet Piella, regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació, en el ple d'aquest dilluns.



Arxivat a