La Covid no desllueix el festival de màgia de Tona

Segons l'organització, tot i la situació de pandèmia, ha estat un èxit d'assistència

Huang Zeng, durant la 5a edició d'Una Tona de Màgia
Huang Zeng, durant la 5a edició d'Una Tona de Màgia | Montse Giralt
Osona.com
07 d'octubre del 2020
Tona ha celebrat la cinquena edició del Festival Internacional de Màgia amb èxit. Tot i que l'organització va haver de canviar les dates per la situació derivada de la Covid (de maig a octubre), Una Tona de Màgia ha pogut lluir amb una programació variada, de qualitat i per a tots els públics.

El públic ha hagut de seguir unes mesures de seguretat, salut i higiene per prevenir contagis durant tot el certamen. Això, però, no ha impedit que hagi estat un èxit d'assistència. Així ho valora el directo artístic del festival Jordi Pota: "La cinquena edició del festival ha anat molt bé. Els espectacles estaven plens de gent, sempre seguint les mesures de seguretat recomanades de distància i de prevenció. El públic ha confiat en nosaltres i això ho valorem molt positivament".
 

Pep Bou, durant la 5a edició d'Una Tona de Màgia Foto: Montse Giralt


A la programació s'hi han pogut veure artistes nacionals i internacionals que treballen en diverses modalitats de la professió. Per exemple, els espectacles de faquirisme del Fakir Testa i el de bombolles d'en Pep Bou han tingut molt bona acollida.

El festival també ha seguit aposant per les magues i la visibilitat femenina. Enguany s'ha comptat amb la maga Martilda i la maga Melanie Cacho; la maga xinesa Huang Zeng amb el seu famós espectacle a la Gala Internacional; i la maga Cristina Ferrer, que ha dinamitzat els tallers per a infants.

D'altra banda, l'Off Festival ha donat visibilitat a altres artistes emergents d'altres arts escèniques. Per tant, a més de màgia, el públic també ha pogut gaudir d'espectacles de clown, com el d'en Nanu Ferrari o l'Adrián Conde, entre altres.


 
Arxivat a