La fira dedicada a l'artesania a Vic canvia de dates i se celebrarà l'últim cap de setmana d'octubre

S'havia de celeba aquest dissabte i diumenge, però la capital d'Osona està sota mesures restrictives

La Fira al Parc en l'edició dedicada a la moda
La Fira al Parc en l'edició dedicada a la moda | Twitter @vic_turisme
Osona.com
06 d'octubre del 2020
Canvis de dates a la fira que s'havia de celebrar aquest cap de setmana, 10 i 11 d'octubre, al parc Jaume Balmes de Vic. Degut a les mesures restrictives per frenar la Covid-19 a la capital d'Osona, s'ha decidit ajornar la trobada que s'emmarca en el cicle de fires de petit format que ha impulsat l'Ajuntament de Vic i s'anomena Fira al parc. 

Tal com informa l'Ofim (Organisme Autònom de Fires i Mercats de Vic), la fira es traslladarà el cap de setmana del 31 d'octubre i 1 de novembre. El cicle té per objectiu reimpulsar l'economia de diversos sectors i alhora dinamitzar el sector comercial de la ciutat.

Informació de les properes fires al Parc

Artesania al Parc

Expositors de la Fira d'Artesans de Nadal i el Mercat Medieval de Vic, així com de diversos comerços de la ciutat, podran mostrar i vendre els seus productes. També s'hi portaran a terme tallers i activitats relacionades amb l'artesania

31 d'octubre i 1 de novembre
Horaris: dissabte de 10 a 20h / diumenge de 10 a 20h

Slot al Parc

La Fira Slot Clàssic de Vic es va haver de cancel·lar enguany per la Covid. Per això, es podrà veure una nova edició al parc Jaume Balmes.

18 d'octubre
Horaris: diumenge de 10 a 14h

Alimentació al Parc

La fira dedicada a l'alimentació tancarà el cicle amb parades de productors que habitualment venen pel Mercat de l Ram, el Lactium o el Mercat Medieval.

24 i 25 octubre
Horaris: dissabte de 10 a 20h / diumenge de 10 a 20h



Arxivat a