JxCat també demana a l'alcalde de Manlleu que no dimiteixi

El soci de govern d'ERC remarca que "ara és necessari defensar l'Ajuntament i l'alcaldia"

Osona.com
05 d'octubre del 2020
Actualitzat a les 17:48h
Àlex Garrido i Arnau Rovira, amb els regidors d'ERC i JxCat
Àlex Garrido i Arnau Rovira, amb els regidors d'ERC i JxCat | Carles Fiter
El grup de Junts per Catalunya-Manlleu reitera un cop més el suport a l'alcalde Àlex Garrido, que va anunciar la seva dimissió el divendres després que es fes públic un vídeo on se'l veia begut. En un comunicat, el partit insta "fermament" Garrido a reconsiderar la decisió. ERC també en va enviar-ne una aquest diumenge en el mateix sentit, però a hores d'ara l'alcalde ha explicat que la decisió és ferma.

La formació també apunta que es plantegen "no acceptar la renúncia" en el proper ple d'octubre i també que proposaran fer un ple extraordinari en què es debatin "els fets d'escarni públic" i de suport a la institució i l'alcaldia.

JxCat, que és soci d'ERC a l'ajuntament de Manlleu, destaca que "políticament" defensarà el seu programa electoral dins l'equip de govern i remarca que "més enllà de la crítica política" "ara és necessari defensar l'Ajuntament i l'alcaldia".

"El debat sobre els afers privats d'un càrrec electe han traspassat els límits de la política per situar-lo en el camp de la humiliació pública i l'extorsió. Com a grup defensarem sempre la llibertat personal i la inviolabilitat de l'esfera privada", conclouen.
Arxivat a