​Allau de suports a l'alcalde de Manlleu després de la dimissió

JxCat, soci de govern a la capital del Ter, "respecta" la decisió de Garrido i li agraeix els anys dedicats

Anna Erra i Àlex Garrido, en una imatge d'arxiu
Anna Erra i Àlex Garrido, en una imatge d'arxiu | Josep M. Montaner
Osona.com
05 d'octubre del 2020
D'ençà que va l'alcalde de Manlleu Àlex Garrido va dimitir per un vídeo on se'l veia en estat d'embriaguesa, les xarxes socials s'han omplert de comentaris. N'hi ha que han criticat la seva actitud, però sobretot hi ha hagut mostres de suport.

"És una bona persona que sempre ha sabut posar per davant la ciutat que estima. Manlleu perd un bon alcalde", piulava l'alcaldessa de Vic Anna Erra; o "Tot el suport i respecte a la decisió del meu amic Àlex Garrido. La teva bona feina al front de l'alcaldia de Manlleu és lloable", afegia Jordi Fàbrega, president comarcal d'ERC.

Entre les mostres de suport destaca la de JxCat de Manlleu, actuals socis de govern a la capital del Ter: "Respectem la seva decisió i agraïm l'esforç i dedicació que ha demostrat durant aquests anys pel poble de Manlleu". També es comprometen a parlar amb ERC per "afrontar la nova etapa". Precisament, Arnau Rovira, portaveu de JxCat i segon tinent d'alcalde, ha piulat: "Ha estat un honor i un plaer poder treballar junts en benefici del nostre estimat poble; has pres una decisió gens fàcil però que t'honora encara més".

Des d'ERC Manlleu s'ha demanat a l'alcalde que no dimiteixi. Així ho han remarcat en un comunicat: "Respectem una decisió complicada presa davant una situació molt dura, però creiem que no és proporcional a un incident que en cap cas és il·lícit o il·legal i, per tant, demanem que reconsideri la decisió".
Arxivat a