​Set concerts de Jazz de petit format al Lluçanès

La tercera edició del cicle "Intrús. Jazz pel forat del pany" es farà del 10 d'octubre al 29 de novembre i unirà de nou música i patrimoni arquitectònic

Alba Careta i Santi Careta són alguns dels autors que participen en el cicle del Lluçanès
Alba Careta i Santi Careta són alguns dels autors que participen en el cicle del Lluçanès | Imatge promocional
Osona.com
04 d'octubre del 2020
El cicle "Intrús. Jazz pel forat del pany" es consolida al Lluçanès amb una programació eclèctica per donar a conèixer propostes musicals professionals i posar en valor el patrimoni arquitectònic. En aquesta tercera edició del cicle, hi haurà propostes que van des del jazz més clàssic fins a projectes més atrevits i innovadors que experimenten amb la música electrònica. Enguany hi haurà set concerts i es faran a set localitats diferents com són Alpens, Prats de Lluçanès, Perafita, Olost i Sant Feliu Sasserra, i Sobremunt, i per primer cop també s'hi ha afegit Sant Martí d’Albars.

El cartell d'enguany està format per Sans/Kamaguchi/Padrós, Delight, Marc Vernis Trio, Dani Pérez Trio, Martí Serra 4tet, Tarta Relena i Alba Careta & Santi Careta. Entre els escenaris, hi ha el Jardí de les alzines de Perafita, la portalada romànica de l'església de Sant Feliu Sasserra o el Mas Roca d'Olost.

Un any més s'unirà la música amb el patrimoni arquitectònic i es complementarà amb el sorteig d'un lot de productes locals de l'associació Lluçanès a Taula cada dia de concert. Es poden adquirir entrades anticipades o abonaments a través de la web o als ajuntaments dels municipis participants.

El cicle és una iniciativa de l’Escola de Música i Arts i el Consorci del Lluçanès, i compta amb una subvenció de la Diputació de Barcelona, el suport del Departament de Cultura de la Generalitat així com l’aportació econòmica dels ajuntaments.
Arxivat a