Últims dies per votar els pressupostos participatius del Merma de Vic

Es poden escollir 17 propostes ben diverses

Informadors dels pressupostos participatius del Merma a Vic
Informadors dels pressupostos participatius del Merma a Vic | Josep M. Montaner
Osona.com
03 d'octubre del 2020
Últims dies per participar en els pressupostos participatius de Vic. Els veïns de la zona Verda del Merma poden votar fins aquest diumenge, 4 d'octubre, 17 propostes amb una partida destinada de 200.000 euros. Tal com explica l'Ajuntament en una nota, de les 17 opcions, se'n poden votar un màxim de 3, ordenant-les d’1 a 3 segons les prioritats: l’opció 1 és la més prioritària i la 3, la menys important.

Tant la informació de tots els projectes com les votacions es poden fer a merma.vic.cat. Les persones que no disposin d’internet podran votar a presencialment al Centre Cívic Can Pau Raba (c. Raval Cortines, 24) i a l’Oficina de turisme (plaça del Pes, s/n).

Per poder votar cal tenir 16 anys o més i estar empadronat a la zona del Merma. Es poden consultar els llistat de carrers inclosos en aquesta zona a www.decidim.vic.cat. Els barris que formen la zona Verda del Merma són el barri dels Caputxins, del Nord, de Sant Llàtzer, de les Quatre estacions i la part nord i est del centre històric.
 
Els projectes s’emmarquen en el foment de la mobilitat sostenible, amb les intervencions per millorar el canvi climàtic i mitigar les altes temperatures de l’estiu amb refugis climàtics, accessibilitat de voreres, promoció del comerç i foment de la cultura i l’educació.
 

Consulta'ls en aquest enllaç

Arxivat a