​Obert el grup de compra conjunta d'energia d'Osona a totes les empreses de Vic

La segona edició vol fer arribar a més beneficiaris l'estalvi de costos i la millora de la competitivitat que suposa aquest sistema

Parc d'Activitats Econòmiques de Vic
Parc d'Activitats Econòmiques de Vic | Aj. de Vic
Osona.com
29 de setembre del 2020
Totes les empreses i autònoms de Vic, pertanyin o no a algun polígon industrial, poden presentar-se a la segona edició del grup de compra agregada Pro-energia d'Osona, independentment de quin sigui el volum de consum o de l'empresa. Aquesta és la principal novetat d'aquest any de la iniciativa impulsada per Creacció, l'Ajuntament de Vic i l'Ajuntament de Manlleu.

Tal com explica l'Ajuntament de Vic, la regidora de Promoció Econòmica, Ocupació i Comerç, Bet Piella exposa que més enllà de consolidar el grup de compra agregada existent hi ha la voluntat d'ampliar-lo tant a la ciutat com a la resta de la comarca. La regidora emfatitza l'assessorament energètic del qual es gaudeix al formar part del grup, en la transparència que hi ha en el procés de contractació i en la promoció de l'energia verda que suposa. En aquest sentit, també ressalta la importància d'associar-se i d'actuar de forma conjunta per trobar els millors avantatges.

La compra agregada és la compra conjunta d'energia per part d'una agrupació d'empreses amb l'objectiu d'estalviar costos i millorar la seva competitivitat. Amb aquesta manera de comprar energia s'aconsegueix una millora en el preu i les condicions contractuals, una energia 100% d'origen renovable i la implementació de l'autoconsum.

Actualment formen part del grup un total de 32 empreses i la voluntat és anar-ho ampliant a tota la comarca d'Osona.

Els autònoms o empreses interessats que vulguin entrar al grup de compra conjunta poden escriure a empresa@creaccio.cat.

Arxivat a