Torelló enceta un Festus de proximitat amb una desena de propostes artístiques

Per accedir al festival cal adquirir l'entrada gratuïta

Blai Marginedas, durant la roda de premsa de presentació del Festus
Blai Marginedas, durant la roda de premsa de presentació del Festus | Aj. de Torelló
Osona.com
25 de setembre del 2020
El Festus torna aquest divendres a Torelló i ho fa en un format especial, adaptat a la situació derivada per la Covid-19. El Festival d'Arts al Carrer se celebra aquest divendres i dissabte amb una desena de propostes que tenen com a protagonistes la dansa, la música, el circ, el teatre i les arts visuals.

Per tal d'extremar les mesures de seguretat amb la situació actual, per accedir a les diferents activitats programades cal obtenir prèviament l'entrada -gratuïta- des de la web del Teatre Cirvianum.

Durant la presentació del festival, el coordinador del Festus, Blai Marginedas, va parlar d'un Festus de "proximitat" ja que totes les companyies participants són catalanes. La programació consta d'una desena de propostes "singulars". Va destacar la novetat de la programació de dissabte al matí i la presència d'una nova companyia local, la Cia Anònima, que estrena l'espectacle inVISIBLES.

Per la seva banda, l'alcalde Marçal Ortuño i el regidor de Cultura, Xevi Lozano, van subratllar l'aposta de Torelló per la cultura. I també en la voluntat d'aplicar totes les mesures de seguretat, amb un dispositiu semblant al de la Festa Major, i la major part de les propostes artístiques centralitzades als jardins Vicenç Pujol.



Arxivat a