​Música, dansa, circ o fotografia per celebrar el desè aniversari de l'Atlàntida

L'equipament cultural celebra l'efemèride amb quatre dies intensos d'activitats

Es podrà veure una exposició de la construcció de l'Atlàntida
Es podrà veure una exposició de la construcció de l'Atlàntida | Atlàntida
Osona.com
24 de setembre del 2020
A partir d'aquest divendres, 25 de setembre, i fins al dilluns 28, l'Atlàntida de Vic celebrarà el seu desè aniversari. Tal com diu l'eslògan "Deu anys en quatre dies", hi haurà actes de celebració durant quatre dies. Es tracta de deu propostes d'accés gratuït per a tots els públics: música dansa, circ acrobàtic, performances, activitats familiars, visites guiades teatralitzades, exposicions i tallers, entre d'altres.

Per garantir la seguretat del públic, s'han adaptat els formats de totes les activitats, s'han reduït els aforaments i s'ha establert un estricte protocol d'accés als actes que es realitzen a l'interior de l'edifici.

L'acte institucional Per molts més! (en dos passis a les 7 i les 9 del vespre) inaugura el cicle d'activitats que finalitzarà amb una intervenció de dansa vertical a la façana de l'Atlàntida a la nit a càrrec de la companyia Delrevés.

Inicialment la celebració s'havia d'haver portat a terme a l'abril, però es va ajornar per la situació derivada de la Covid-19. Tot i això, durant aquest mes, l'Atlàntia va produir i compartir a les xarxes socials diversos continguts i píndoles artístiques de format online amb l'objectiu de seguir celebrant el seu aniversari.
 

Consulta la programació en aquest enllaç



Arxivat a